Герої не вмирають –  вони живуть у наших серцях!

     Дуже сумно і нестерпно боляче усвідомлювати , що гинуть найкращі сини нашого українського народу. Велику ціну платить Україна за захист незалежності та за майбутню перемогу.

06 грудня  2023 року   наша громада попрощалася  зі своїм Героєм, ШИШАК Ігорем Володимировичем , який героїчно загинув захищаючи свою землю, рідну Україну. Церемонія поховання зібрала численну скорботну громаду. На його  честь пролунали залпи військового салюту.

Ігор закінчив Київський ліцей Володимира Великого Кадетський корпус з відзнакою. Він був старшиною, керманичем  прапороносної групи корпусу. Його мрія та бажання – стати військовим.  Тому далі – Військова академія в Одесі, яку він закінчив з відзнакою.  Після закінчення Військової академії Ігор вступив на заочне відділення в магістратуру Поліського Національного університету – факультет права, публічного управління та національної безпеки.

Ігор мріяв збудувати будинок над ставком, виховувати дітей з коханою жінкою, набиратися сил від рідної землі, насолоджуватися риболовлею та кататися на ковзанах. Захоплювався монетами, зібрав колекцію. Такі прості життєві бажання…

Війна все змінила…

Достроковий випуск молодих офіцерів, формування бригади  – в двадцять років Ігор Володимирович вже командир аеромобільної роти десантно- штурмової бригади. Гаряче літо і осінь 2023 року. Він ніколи не залишав своїх бійців , був одним з тих командирів, який завжди на бойових завданнях супроводжував їх. 30 листопада  на Запорізькому напрямку у районі населеного пункту Вербове Ігор Володимирович загинув, рятуючи  бійця на нулі.

     Герої не вмирають! Вони поповнюють ряди небесного війська і вічно живуть у пам’яті  тих, хто їх любив…

    На жаль, словами важко загоїти у серці болючу рану втрати.  В цю гірку мить поділяємо горе з рідними  і близькими  та схиляємо голови в глибокій скорботі. Жодні слова не опишуть ту біль…. Не повернуть рідну людину… Пам’ять про Героя – нашого захисника, назавжди залишиться в серцях  рідних, побратимів,  друзів, знайомих, односельців.

    Ніколи не пробачимо російським окупантам.

     Вічна пам’ять і слава Герою! 

     Шана та доземний уклін!