Громадські слухання!!!

22 червня  2018 року о 10 00 в приміщені Олександрівської районної державної адміністрації відбулися громадські слухання щодо  врахування пропозицій громадськості до проекту  оновлення та внесення змін до генерального плану та зонінгу селища Олександрівка Олександрівського району Кіровоградської області. На засіданні були присутні Голова Олександрівської селищної ради Безпечний О.І., заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Бабич В.О., керуючий справами  (секретар) виконавчого комітету Олександрівської селищної ради Еміров Б.Д.,    головний інспектор Олександрівського РВ УДСНС Україні в області Ковтун О.В., начальник Олександрівського РЕМ ПрАТ «Кіровоградобленерго» Давидов С. Є., Начальник Олександрівського УЕГГ ВАТ «Кіровоградгаз» Матвієнко О. В. начальник СЛД №6 ПАТ «Укртелеком» Шматковський В.В.,спеціаліст першої категорії з питань комунальної власності та ЖКГ Олександрівської селищної ради Матірний В А., головний спеціаліст землевпорядник Олександрівської селищної ради Вітер М.М., спеціаліст 1-ї категорії по землевпорядкуваню Олександрівської селищної ради Бабич О.В., архітектор-розробник проекту ДТП Пенязь Ю.О.,начальник відділу регіонального розвитку, містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації Драган Я.А.,головний спеціаліст відділу в Олександрівському районі головного управління держгеокадастру у Кіровоградській області Березенко І.О.,майстер дільниці водопостачання та водовідведення КП «Оберіг Аква»  Волошаненко В.В. також були присутні представники Олександрівського краєзнавчого музею, депутати Олександрівської селищної ради та представники громадськості.

Відповідно до пункту 11 Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України №555 від 25 травня 2011 року, пропозиції громадськості підлягають реєстрації органом місцевого самоврядування та розглядаються розробником і замовником проектів містобудівної документації у місячний строк.

Письмові заяви та пропозиції від громадськості щодо оновлення та внесення змін до генерального плану та зонінгу селища Олександрівка Олександрівського району Кіровоградської області, які надійшли до Олександрівської селищної ради будуть враховані архітектором-розробником проекту та подані на розгляд містобудівної ради.

Процедуру  реєстрації розгляду та узагальнення пропозицій громадськості до проекту зазначеної містобудівної документації завершено.