ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ про проведення громадського обговорення з питання перейменування    вулиці Територія цукрозаводу в селищі Олександрівка на вулицю Заводська

Відповідно до статті 42, частини 8 статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Порядку найменування та перейменування об’єктів благоустрою  на території Олександрівської селищної територіальної громади, затвердженого рішенням тридцять другої сесії Олександрівської селищної ради восьмого скликання від 24 червня 2022 року № 3921, протокольного рішення засідання комісії з питань найменування (перейменування) об’єктів благоустрою  на території Олександрівської селищної територіальної громади від 14 березня   2024 року № 2,Олександрівська селищна рада інформує про початок проведення громадського обговорення збору пропозицій з питання перейменування з питання перейменування вулиці Територія цукрозаводу в селищі Олександрівка на вулицю Заводська та запрошує всіх бажаючих долучитись до обговорення даного питання.

Організатор громадського обговорення – Відділ містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та благоустрою Олександрівської селищної ради.             

Громадське обговорення проводиться шляхом надання фізичними,    юридичними особами та громадськими об’єднаннями пропозицій (зауважень)  у формі електронних заяв на електронну пошту: olex-mistbud-viddil@ukr.net, пропозицій (зауважень) у формі письмових заяв за адресою: 27300, вул. Незалежності України, 42-А, смт Олександрівка, Кропивницький район, Кіровоградська область. Графік роботи: понеділок-четвер з 8:00 до 17:00 години, п’ятниця з 8:00 до 16:00 години. Обідня перерва — з 12:00 до 13:00. Консультації  з питань, що винесені на громадське обговорення можна отримати за номером телефону – 0973720838.

У заявах про надання пропозицій чи зауважень обов’язково вказується прізвище, ім’я, по батькові, адреса й номер телефону заявника.   Юридичні особи подають пропозиції (зауваження) у письмовій чи електронній формі із зазначенням їх найменування та місцезнаходження.

Анонімні пропозиції (зауваження) не розглядаються.

Зауваження та пропозиції подаються протягом 30 календарних днів  з моменту оприлюднення цього повідомлення в строк до 25 квітня 2024 року.

Відповідальною особою за проведення цього громадського обговорення  є головний спеціаліст відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та благоустрою Олександрівської селищної ради  – Руденко Олександр Олександрович.

Результати громадського обговорення будуть оприлюдненні на офіційному   вебсайті Олександрівської селищної ради за посиланням:   https://oleks-selrada.gov.ua/ та/або сторінці Олександрівської селищної ради  у соціальній мережі «Facebook» за посиланням: https://www.facebook.com/oleksselrada.gov.ua.