Керівництво відвідало заклади освіти села Красносілля

06 жовтня 2021 року Олександрівський селищний голова Олександр Безпечний та начальник відділу освіти Олександрівської селищної ради Сергій Тимко відвідали заклади дошкільної освіти  та загальної середньої освіти в селі Красносілля.

Під час робочої поїздки відбулася зустріч із підрядником, який здійснюватиме капітальний ремонт приміщення закладу дошкільної освіти, на якій  було обговорено терміни і план виконання ремонтних робіт. Зокрема, у 2021 році на проведення капітального ремонту Красносільського закладу дошкільної освіти з державного бюджету виділено 900,0 тис. грн. та 72,0 тис. грн. з місцевого бюджету. Капітальний ремонт передбачає виконання робіт по утепленню фасаду та фундаменту приміщення, а також встановлення енергозберігаючих склопакетів та часткову заміну дверей. Директор Красносільського ЗДО Людмила Кравченко ознайомила делегацію із умовами перебування дітей та організацією освітнього процесу у дошкільному закладі.

Представники делегації завітали до опорного закладу КЗ «Красносільське НВО». Директор КЗ «Красносільське НВО» Андрій Нелень ознайомив присутніх з обладнанням та устаткуванням, яке було придбане у поточному році, а саме: інтерактивним комплексом, електром’ясорубкою  та іншим обладнанням. До роботи делегації долучилася і староста старостинського Красносільського округу Світлана Будун.