Коли слова не розходяться з ділом!

                                                      

В газеті «Вперед» від 11 березня 2017 року  № 19 Олександрівський селищний голова Олександр Безпечний  повідомляв  громаду про те , що  селищна рада планує зробити  у першому кварталі  2017 року в плані ремонту доріг та по реконструкції вуличного освітлення на території селищної ради.

Вже на даний час видно , що його слова не розходяться з ділом, бо виконано великий об’єм робіт у цьому напрямку.

По ремонту доріг:  Виконані роботи по поточному ремонту дорожнього покриття шляхом грейдерування та щебенево – відсівної підсипки на вулиці Хутірська, вул. Некрасова, вул. Робоча, вул. Івана Богуна,  провулку Вишневому, провулку Пушкіна та провулку Хутірському , де крім того , ще      й облаштовано місце автобусної зупинки для підвезення дітей. На  містку , що знаходиться на шляху від об’їзної дороги до провулку Хутірський встановлено  металеві відбійники та сигнальні стовпчики для безпечного руху шкільного автобусу  та автотранспорту. Зроблено заїзд до навчально – виховного комплексу № 2.  Проведено грейдерування без щебеневої підсипки і на інших вулицях селища. Проведено упорядкування  на нижній частині старого цвинтаря(вирізання сухих дерев , порослі , бурянів) та побудовано щебенево- відсівну дорогу по периметру  нового. Найближчим часом буде проведено ямковий ремонт асфальтованих доріг , мосту та шляхопроводу через залізницю.

По реконструкції вуличного освітлення: Завершено будівельно – монтажні роботи по реконструкції освітлення по вулиці Перемоги, де тепер у нічний час видно, як у день, та виконані будівельно – монтажні роботи по освітленню    вул. Гоголя, вул. Садової та частини вул. Шкільної. Після приєднання до електромережі найближчим часом на цих вулицях появиться світло.

Всі ці роботи виконані за кошти бюджету Олександрівської селищної ради, дякуючи підтримці депутатського корпусу та виконавчого комітету.