МАШТАБНІ РОБОТИ ПО ВІДНОВЛЕННЮ ВОДОПОСТАЧАННЯ В СЕЛІ БУКВАРКА

29 листопада 2021 року під головуванням селищного голови Олександра Безпечного  відбулася зустріч в селі Букварка. Метою якої було врегулювання проблемних питань відновлення центрального водопостачання домогосподарств села.

В зустрічі взяли участь заступник голови Кіровоградської обласної ради, депутат Кіровоградської обласної ради Вадим Волканов, заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Василь Скляренко та директор комунального підприємства села Бірки Валерій Винник.

Протягом останніх місяців працівниками комунального підприємства проводилися роботи по очищенню водопровідних колодязів, встановленню фільтрів та лічильників води.  Встановили глибинний насос на свердловині та загальний лічильник води. Провели дезінфекцію водонапірної башти та мережі водогону.  Централізоване водопостачання  відновлено в 62 домоволодіннях.

В свою чергу громада села висловила щиру вдячність депутату обласної ради,  комунальному підприємству  села Бірки, представникам селищної ради, фермерському господарству «Гусака В.М.» за те, що проблему громади з відновлення  водопостачання  вирішено  і люди на даний час забезпечені водою.