Міський будинок культури відсвꞌяткував ювілей!!!

7 листопада 2017 року виповнюється 50 років відтоді, як відчинив двері і почав працювати Олександрівський міський будинок  культури (на той час будинок культури колгоспу Іскра).

Напередодні 50-ти річного юбілею 5 листопада 2017 року працівники міського будинку культури провели св’ятковий звітний концерт. На свято прийшло багато жителів селища та гостей. Директор МБК Валентина Гирич привітала присутніх та аматорів сцени з ювілеєм та вручила своїм працівникам грамоти та подяки.

На святкуванні були присутні селищний голова Олександр Безпечний, секретар селищної ради Юрій Воронін, громадський помічник дільничного офіцера поліції селищної ради Олександр Усатенко, помічник народного депутата Олеся Довгого Катерина Бондаренко, директор Олександрівського районного краєзнавчого музею Василь Білошапка, голова профспілки працівників культури Наталія Литвин та багатоінших.

Селищний голова Олександр Безпечний привітав працівників міського будинку культури з ювілеєм, побажав коллективу творчих злетів, натхнення та подальшої плідної праці. Крім того завірив присутніх, що буде всіляко підтримувати цей заклад культури вручивши вітальну листівку та сертифікат на отримання офісних меблів.

Помічник народного депутата Олеся Довгого Катерина Бондаренко привітала аматорів від імені Олеся Довгого та від себе особисто та вручила сертифікат на дитячий спортивно-ігровий майданчик, який буде встановлено на території будинку культури.

Голова профспілкового комітету працівників культури Наталія Литвин вручила солодоці для коллективу будинка культури.

Працівники міського будинка культури та народний аматорський хор «Ветеран» подарували вдячним гладачам гарним концерт. Із майже заповненої зали глядачі вийшли задоволені та з гарним настроєм.