МІТИНГ ДО ДНЯ ВИЗВОЛЕННЯ ОЛЕКСАНДРІВКИ ВІД НІМЕЦЬКО-ФАШИСТСЬКИХ ЗАГАРБНИКІВ

8 січня  відзначаємо знаменну дату – День визволення Олександрівки від німецько – фашистських загарбників. І це ще один привід згадати всіх тих, хто героїчно боронив свою землю зі зброєю в руках та самовіддано працював у тилу, вшанувати пам’ять тих, хто загинув, визволяючи рідний край.

6 січня  2022 року о 10 годині біля пам’ятника загиблим воїнам  відбувся мітинг,  приурочений до дня визволення Олександрівки  від німецько-фашистських загарбників.

В заході взяли участь селищний голова Олександр Безпечний, заступник селищного голови Василь Скляренко, помічник-консультант народного депутата України Олеся Довгого Катерина Бондаренко, голова  організації ветеранів Олександрівської територіальної громади Олександра Геращенко, керівники відділів, секторів, служб та комунальних установ Олександрівської  селищної ради,  мешканці селища.

Олександр Безпечний  зазначив: «Що в цей день Олександрівка  відзначає день визволення рідної землі від німецько-фашистських загарбників, величі духу, героїзму, патріотизму та самовідданості. Сьогодні ми вклоняємося нашим ветеранам, які брали участь у бойових діях і визволяли від ворога нашу землю. Ми віддаємо шану тим фронтовикам, яких зараз, на превеликий жаль, не має серед нас.

Від імені Олександрівської селищної ради бажаю вам мирного неба, міцного здоров’я, любові близьких і рідних.

Зі святом Вас, дорогі земляки!».

Присутні вшанували пам’ять загиблих хвилиною мовчання та поклали квіти до пам’ятника.