Мітинг-пам’яті приурочений воїнам-інтернаціоналістам «Відлуння неоголошеної війний»

15.02.2021 року  біля пам’ятника загиблим у  Афганістані  відбувся мітинг-пам’яті, присвячений 32-й річниці виводу військ з Афганістану.

На площі зібралися ветерани-афганці, керівники, почесні гості та мешканці селища.

До присутніх звернувся  Олександрівський селищний голова Олександр Безпечний з словами вдячності: «Ми низько вклоняємося нашим загиблим героям і сердечно дякуємо живим за подвиг патріотизму, за захист єдиності рідної держави. Чимало літ минуло від тоді, як вивели з Афганістану радянські війська, але рани цієї війни кровоточать і досі. Не можуть матері забути загиблих та покалічених синів, а дружини та діти чоловіків і батьків.

Ми маємо знати про страшні події безглуздої афганської війни і пам’ятати, що серед нас живуть люди, які стали учасниками тих воєнних подій.  І ми маємо пишатися їхньою мужністю, героїзмом, подвигом. Селищний голова побажав воїнав-інтернаціоналістам, ветеранам всіх воїн і озброєних  конфліктів  і близьким – щастя, здоров’я  і успіхів у праці на благо процвітання нашої батьківщини.  Від усієї громади ми низько вклоняємося нашим загиблим героям і сердечно дякуємо живим за подвиг патріотизму, за захист єдиності рідної держави. Бажаємо всім миру і злагоди на отчій землі».

На знак вшанування світлої пам’яті тих, хто віддав своє життя, увійшовши у безмерття, присутні вшанували пам’ять загиблих хвилиною мовчання та покладанням квітів.