«МОЯ УКРАЇНА – ЄДИНА І ВІЛЬНА»

Сьогодні, 20 серпня 2021 року напередодні визначної дати 30-річчя Незалежності України та Дня прапора, в комунальній установі «Олександрівський центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» для відвідувачів було організовано та проведено святкову зустріч «Моя Україна – єдина і вільна».

Зі словами привітань на свято були запрошені керівники Олександрівської селищної ради, а саме: перший заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Олександрівської селищної ради Володимир Осипенко; заступник селищного голови Василь Скляренко; секретар селищної ради Віталій Брайко; помічник – консультант народного депутата України Олеся Довгого Катерина Бондаренко, яка привітала присутніх та вручила подарунки від депутата.

Одним з приємних моментів для запрошених було вручення подяк від керівників Олександрівської селищної ради та колективу комунальної установи. Атмосферу святковості присутнім створювали Ольга Кудряшова та учасники художньої самодіяльності комунального закладу центру культури та дозвілля Леся Король, Микола Черниченко, акомпанував Олександр Шаповал.