МИХАЙЛІВКА СВЯТКУВАЛА ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ СЕЛА

У суботу, 2 жовтня, село Михайлівка відзначало свій День народження, який був насичений різними подіями та заходами. Святкування розпочалося із спортивних змагань, в програму яких входили змагання з міні-футболу між командами «Ветеран», «Колос» (с.Михайлівка), «ТЕМП» (смт.Єлизаветградка) та «Вікторія» (с.Підлісне), гирьового спорту, дартсу і шашок.

Урочиста частина відбулася о 15-00. Із святом жителів привітали   селищний голова Олександрівської селищної ради  Олександр Безпечний та староста с.Михайлівка с.Григрівка  Євгеній Футорнюк , які побажали усім присутнім міцного здоров’я, добробуту, благополуччя та мирного неба над головою. Також під час урочистої частини були нагороджені грамотами Олександрівської селищної ради керівники Народної дитячої естрадно-циркової студії «Едельвейс» Мажара В.І. та Мажара Н.О. і завідуюча Михайлівського ФАПу Скляренко В.Г за високий професіоналізм та відданість своїй справі.  Окремо були відзначені діти та активні громадяни, які зробили вагомий внесок у поліпшення благоустрою території с.Михайлівки.

У цей чудовий день не могли не привітати найменшого мешканця села – Буйнову Вікторію, новоутворену сімейну пару – Горбунову Аліну і Горбунова Миколу та сімейну пару, яка прожила 63 роки разом, – Тахтая Василя Петровича та Тахтай Надію Дмитрівну.

Для своїх земляків та гостей свята працівники та аматори Михайлівського будинку культури, вихованці Михайлівської сільської бібліотеки, Народної дитячої естрадно-циркової студії «Едельвейс», працівники КЗ «Центр дозвілля та культури» Олександрівської селищної ради та рок група «Ланцюгова реакція» подарували святковий концерт і гарний настрій.

Цього жовтневого дня сонце дарувало всім тепло, у повітрі смачно пахло козацьким кулішом та капусняком, які приготували Угрін Анатолій та Перевезій Валентина.

Дуже приємно, що до святкування долучилися місцеві умільці (Корячко Тетяна, Гайдабура Вікторія), які організували виставку своїх виробів.

Урочистості закінчилися святковою дискотекою.

Свято проходило весело, панувала атмосфера злагоди, відчувалося, що День села – це свято єднання.