Наш вчитель – в п′ятірці кращих вчителів України  у номінації «Основи здоров′я»!

Сьогодні, коли Україна тримає оборону і веде боротьбу проти російських загарбників, освітяни продовжують демонструвати відданість справі, уміння навчати дітей очно, дистанційно, у просторих класах і у сховищах…

З 17 до 28 квітня  2023 року тривали відбірковий та фінальний етапи заключного туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2023»  у номінації «Основи здоров′я». Фінальний етап конкурсу зібрав володарів безсумнівного педагогічного таланту, високого рівня професійних знань і надзвичайно цікавих неординарних людей.

Кіровоградщину гідно представила вчитель комунального закладу «Олександрівський ліцей №2» Тетяна Стеблина. Вона не тільки показала себе як особистість, підвищила свій статус, статус свого закладу освіти, а й довела, що в умовах війни школа живе, працює і виховує патріотів своєї держави. Тетяна Володимирівна продемонструвала високий рівень фахової підготовки, професійні компетентності та творчі здібності під час конкурсних випробувань та  зайняла почесне IV місце.

Щиро вітаємо Тетяну Володимирівну!

Пишаємось і дякуємо Вам за професіоналізм, креативність, наполегливість, змогу продемонструвати свої знання та педагогічні знахідки. Зичимо творчих злетів, успіхів! Працюємо заради Перемоги!