Одинадцята позачергова сесія восьмого скликання Олександрівської селищної ради

Відповідно до розпорядження Олександрівського селищного голови від 13 квітня 2021 року N 62-осн “Про скликання позачергової одинадцятої сесії восьмого скликання Олександрівської селищної ради” та відповідно до статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Регламенту роботи Олександрівської селищної ради та розпорядження Олександрівського селищного голови від 05 квітня 2021 року №55-осн «Про зупинення дії рішення Олександрівської селищної ради від 02 квітня 2021 року №408» “ Звіт Олександрівського селищного голови Безпечного О.І. за 2020 рік “ була скликана одинадцята позачергова сесія, на яку було винесено одне питання – повторний розгляд рішення десятої сесії Олександрівської селищної ради восьмого скликання від 02 квітня 2021 року №408 «Звіт Олександрівського селищного голови Безпечного О.І. за 2020 рік». Проектом рішення передбачалося :

  • відхилення зауважень викладених у розпорядженні Олександрівського селищного голови від 05 квітня 2021 року за №55-осн «Про зупинення дії рішення Олександрівської селищної ради від 02 квітня 2021 року №408”Звіт Олександрівського селищного голови Безпечного О.І. за 2020 рік”
  • підтвердження рішення десятої сесії Олександрівської селищної ради восьмого скликання від 02 квітня 2021 року №408 «Звіт Олександрівського селищного голови Безпечного О.І. за 2020 рік».

На засідання сесії прибуло 10 депутатів. На жаль, депутати, з тих чи інших причин, не прибули на сесійне засідання, тому кворум, для того щоб розпочати сесію був відсутній.

На засіданні селищний голова зазначив, що питання звіту селищного голови є дуже важливим для громади, депутатів та виконавчих органів ради тому, що це дає можливість інформування про ефективність та якість роботи Олександрівської селищної ради перед територіальною громадою.

Олександр Безпечний зауважив, що враховуючи той резонанс, який викликало дане рішення та усвідомлюючи свою відповідальність, відповідальність депутатського корпусу та виконавчих органів перед мешканцями нашої територіальної громади, запропонував розпочати підготовку до звіту за перше півріччя 2021 року, доручивши профільним заступникам, керуючому справами та секретарю селищної ради щодо підготовки звіту за тими напрямками, які належать до їх контролю згідно розподілу функціональних обов’язків. Також необхідно розпочати підготовку звітів по своїх напрямках.

На кінець липня місяця звіт за перше півріччя 2021 року діяльності Олександрівської селищної ради буде презентовано громаді та депутатському корпусу.

Таким чином, рішення десятої сесії Олександрівської селищної ради восьмого скликання від 02 квітня 2021’ року N 408 “Звіт Олександрівського селищного голови Безпечного О.І. за 2020 рік “ згідно п.4 ст.59 Закону України “ Про місцеве самоврядування в Україні “ вважається таким, що не набрало чинності.