Олександрівська громада попрощалася з Героєм

Сьогодні, 29 березня 2024 року,  Олександрівська громада попрощалася з Героєм, який поклав життя в бою, захищаючи Україну від російських окупантів.

      Солдат, Стрига Анатолій Якович, вірний військовій присязі на вірність українському народу, мужньо виконавши військовий обов’язок , в бою за Україну, її свободу і незалежність, загинув 23 березня 2024 року , під час виконання бойового завдання із захисту територіальної цілісності Батьківщини, відсічі та стримування збройної агресії російської федерації проти України, в районі ведення бойових дій біля населеного пункту Табаївка Харківської області.

     Церемонія поховання зібрала численну скорботну громаду. На його  честь пролунали залпи військового салюту.    

    На жаль, словами важко загоїти у серці болючу рану втрати.  В цю гірку мить поділяємо горе з рідними  і близькими  та схиляємо голови в глибокій скорботі. Жодні слова не опишуть ту біль…. Не повернуть рідну людину… Пам’ять про Героя – нашого захисника, назавжди залишиться в серцях  рідних, побратимів,  друзів, знайомих, односельців.                                                                                                                                                                                                                                                                   Ніколи не пробачимо російським окупантам.

     Вічна пам’ять і слава Герою! 

     Шана та доземний уклін!