Відбулося пленарне засідання п’ятдесят першої   сесії восьмого скликання

29 березня  2024 року в сесійній залі  під головуванням селищного голови Олександра Безпечного  відбулось пленарне засідання п’ятдесят першої  сесії восьмого  скликання Олександрівської селищної ради.

У роботі сесії  взяли участь дев’ятнадцять   депутатів, секретар селищної ради Тетяна Половенко,  старости, керівники відділів, секторів, служб та комунальних установ   Олександрівської  селищної ради.

Перед початком пленарного  засідання до присутніх звернувся селищний голова  Олександр Безпечний та повідомив про ПОДЯКУ  Олександрівській  селищній громаді   від командування  та особового складу військової частини за надання цільової субвенції на закупівлю безпілотних апаратів та інших технічних засобів.

Секретар селищної ради Тетяна Половенко  оголосила про  ПОДЯКУ від командування 3 –го окремого полку спеціальних операцій імені князя Святослава Хороброго селищному голові Олександру Безпечному за постійну підтримку та допомогу їхньому полку.

Згадавши хвилиною мовчання мужніх та самовідданих Героїв, що віддали життя за Україну та кожного з нас, депутати розпочали пленарне засідання.

На розгляд  винесено ряд питань,  які попередньо були опрацьовані та розглянуті на засіданнях постійних депутатських комісій.

Зокрема, внесено зміни до бюджету  Олександрівської селищної територіальної громади  та спрямовано видатки для  забезпечення діяльності закладів та установ соціально-культурної сфери на захищені статті та інші першочергові та пріоритетні витрати. На підтримку сил оборони  відповідно Програми “Оборона” на території Олександрівської селищної ради на 2024 рік  додатково виділено  1,4 млн грн та в цілому з початку року на підтримку ЗСУ спрямовано  5млн грн.

Крім того розглянуто 63  питання  з розділу земельних відносин.

Ознайомитися з текстами рішень та поіменним голосування можна на офіційному сайті селищної ради.