Олександрівська селищна рада  долучається до проєкту «Пліч-о-пліч»

Олександрівська селищна рада  долучається до проєкту «Пліч-о-пліч», покликаного допомогти відбудуватися громадам Херсонщини, котрі найбільше постраждали від агресії росії.

      Аби якнайшвидше повернути українців до рідних домівок пріоритетними об’єктами відбудови є житло для людей  – це стосується заміни вікон,  дверей, дахів, покрівель тощо.  

Олександрівська   селищна рада взяла   під свій патронат відновлення одного домоволодіння  та ще одного будинку спільно з Новгородською  селищною радою у селі Мала Олександівка  Бериславського району  Херсонської області.

Будівельна бригада Олександрівської громади вже  повернулася з  Херсонщини, де кілька днів   відновлювала зруйновані внаслідок російської окупації людські оселі. За сприяння та організації  селищної ради було закуплено,  сформовано та відправлено автомобілем  будівельні матеріали: металовироби, шифер, дошки, рейки, плівку, цвяхи, інші супутні матеріали, а також металопластикові вікна.

Кошти на відбудову збирали всією  громадою. Щира подяка всім, хто долучився до цієї доброї справи – депутатам,  фермерам, одноосібникам, підприємцям та жителям Олександрівської громади, старостам та працівникам селищної ради. Лише спільними зусиллями можливо протистояти труднощам та підтримувати  тих, хто потребує допомоги в цей важкий час. Разом – ми сила. Разом до Перемоги.

Дякуємо жителю нашої громади, який надав  вантажний автомобіль для відправки будівельних матеріалів на Херсонщину та бригаді наших будівельників, які замінили  пошкоджені  вікна на металопластикові, відремонтували двері, дах, поштукатурили стіни.

Натомість отримали подяку від жителів відремонтованих будинків та старости села Мала Олександрівка, що на Херсонщині.