Подарунковий сертифікат для вихованців Олександрівського ЗДО№6

За сприяння народного депутата Верховної Ради України О.С. Довгого з державного бюджету було виділено кошти на придбання музичного інструменту для вихованців Олександрівського закладу дошкільної освіти №6 у сумі 25,0 тис.грн .

10 листопада 2021 року Бондаренко К.Г, помічник народного депутата О.Довгого вручила сертифікат на виділені кошти директору Олександрівського ЗДО №6 Дергуновій В.Г. На урочистій церемонії були присутні  головний спеціаліст відділу освіти Олександрівської селищної ради Мовчан С.С., депутат Олександрівської селищної ради та голова батьківського комітету Бурківська А.О., діти та вихователі.

Придбання нового музичного інструменту порадувало не лише дітей, працівників дошкільного закладу, а й батьків, адже це дасть змогу урізноманітнити музичні заняття та дозвілля дошкільнят.

Нікого не треба переконувати у важливості музичного розвитку. Саме музика знаходить дорогу до душі дитини, спонукає її до розвитку творчих здібностей, впливає на естетичний смак малюків, допомагає глибше та  урівноважено сприймати навколишнє життя, забарвлюючи його емоційно.