Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта

Згідно з вимог Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень та пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань, оприлюднено проєкт рішення Олександрівської селищної ради «Про затвердження Методики розрахунку орендної плати за майно комунальної власності Олександрівської селищної територіальної громади».

Проєкт регуляторного акта – рішення Олександрівської селищної ради «Про затвердження Методики розрахунку орендної плати за майно комунальної власності Олександрівської селищної територіальної громади».

Розробник проєкту – відділ економічного розвитку, інвестицій та комунальної власності Олександрівської селищної ради.

Мета проєкту – Відповідно до статті 60 Закону України  «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про оренду державного та комунального майна» постанови Кабінету Міністрів України № 630  від 28 квітня 2021 року «Деякі питання розрахунку орендної плати за державне майно».

Інформація про спосіб оприлюднення проєкту регуляторного акта –  Аналіз регуляторного впливу та проєкт рішення будуть оприлюднені на офіційному веб-сайті Олександрівської селищної ради https://oleks-selrada.gov.ua  в розділі «Регуляторна політика».

Термін прийняття зауважень і пропозицій до проєкту даного рішення становить 30 календарних днів з дати оприлюднення на офіційному веб-сайті Олександрівської селищної ради https://oleks-selrada.gov.ua в розділі «Регуляторна політика».

Пропозиції та зауваження приймаються розробником проєкту в письмовій формі за поштовою адресою: 27300, Кіровоградська область, Кропивницький район, смт Олександрівка, вул.Незалежності України 78, та на електронну адресу: alexrada42@ukr.net.

Начальник відділу

економічного розвитку, інвестицій

та комунальної власності                                   Олександр ТАРАНЕНКО