ПОВІДОМЛЕННЯ про розроблення проєкту містобудівної документації: «Детальний план території по вул. В.Котляра, 21 в с. Триліси Олександрівської селищної ради Кропивницького району Кіровоградської області (за межами населеного пункту) з метою визначення параметрів забудови окремої земельної ділянки  з кадастровим номером 3520588000:02:000:7504 для ведення товарного сільськогосподарського виробництва».

Відповідно до статті 19 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», рішення тридцять другої сесії Олександрівської селищної ради восьмого скликання від 24 червня 2022 року №3920 з метою визначення планувальної організації, функціонального призначення території, параметрів забудови та розрахунку можливості використання земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва розроблено проєкт містобудівної документації: «Детальний план території по вул. В.Котляра, 21 в с. Триліси Олександрівської селищної ради Кропивницького району Кіровоградської області (за межами населеного пункту) з метою визначення параметрів забудови окремої земельної ділянки  з кадастровим номером 3520588000:02:000:7504 для ведення товарного сільськогосподарського виробництва».

 Замовником розроблення детального плану території на земельну ділянку по вулиці В.Котляра, 21 в с. Триліси (за межами населеного пункту) є Олександрівська селищна рада Кропивницького району Кіровоградської області.

Розробником містобудівної документації є Фізична особа-підприємець Пенязь Тетяна Олексіївна.

Ознайомитись з матеріалами проєкту містобудівної документації: «Детальний план території по вул. В.Котляра, 21 в с. Триліси Олександрівської селищної ради Кропивницького району Кіровоградської області (за межами населеного пункту) з метою визначення параметрів забудови окремої земельної ділянки з кадастровим номером 3520588000:02:000:7504 для ведення товарного сільськогосподарського виробництва» можна з 08 липня по 18 липня 2022 року з понеділка по п’ятницю з 9 до 12 години у відділі містобудування, архітектури,                  житлово-комунального господарства та благоустрою Олександрівської селищної ради за адресою: вул. Незалежності України, 42А, смт Олександрівка (матеріали знаходяться з 08 червня 2022 року).

Надання пропозицій (зауважень) в рамках громадського обговорення детального плану території  розпочинається не раніше ніж через 1 робочий день після публікації інформаційного повідомлення та тривають не менше 5 робочих днів у форматі:

  • особистого звернення жителів Олександрівської селищної територіальної громади до відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та благоустрою Олександрівської селищної ради за адресою: вул. Незалежності України, 42А, смт Олександрівка, або за телефоном 0965723138;
  • письмового звернення жителів Олександрівської селищної територіальної громади  на електронну адресу Олександрівської селищної ради: alexrada42@ukr.net, або відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та благоустрою Олександрівської селищної ради: olex-mistbud-viddil@ukr.net.

Зауваження та пропозиції приймаються з понеділка по п’ятницю з 09:00 по 12:00 до 18 липня 2022 року включно.

Дане повідомлення є підставою для подання пропозицій та зауважень з питань формування принципів планувальної організації забудови даної території населеного пункту та інше (подаються громадянами у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання, особистим підписом і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил).