Про благоустрій селища!!!

Олександрівською селищною радою спільно з КП “Оберіг-Аква” постійно проводяться роботи по благоустрою селища.

Так, згідно рішення 13 сесії селищної ради №272 були виділені кошти в сумі 80, 8 тис. грн для КП “Оберіг-Аква” на виготовлення та встановлення нових контейнерів для твердих побутових відходів та контейнерів для роздільного збору побутових відходів (пластикових та скляних пляшок, тощо).

На сьогоднішній день встановлено 32 шт коннтейнери для ТПВ та 17 контейнерів (сіток) для роздільного збирання. Постійно працюємо в плані ліквідації несанкціонованих сміттєзвалищ.

На даний час ліквідовані такі сміттєзвалища; біля УСЗН та клубу Цукрозаводу, на вул. Гагаріна, біля бувшого СТО по вул. Б.Хмельницького та біля ДЮСШ. Виконується робота по ліквідації несанкціонованого сміттєзвалища на березі р. Тясмин та біля пров. Хутірський.

Селищною радою виділено кошти для проведення робіт по знищенню бурянів   для КП “Оберіг-Аква” та придбано мотокосу,  виділено кошти на придбання газонокосарки в сумі 9,5 тис. грн та професійної ланцюгової пилки в сумі 7,9 тис. грн, а також на придбання бетонних люків для каналізаційної та водопровідної мережі в сумі 11 тис. грн, на придбання обладнання вигрібних резервуарів для рідких нечистот біля будинків по вул. Чкалова №168,170 та по вул Гагаріна №2 №4 в сумі 5,5 тис. грн. На очистку резервуарів та вивезенню рідких нечистот від бувшої КНС №2 по вул. Гагаріна виділено кошти в сумі 17,6 тис. грн.

Робимо все можливе щоб наше селище стало чистішим!!!!

Велике прохання до жителів селища, не створювати стихійні сміттєзвалища, а заключити договір з КП “Оберіг-Аква” на вивезення сміття від Ваших домоволодінь.

Тож давайте разом Шановні жителі селища подбаємо про його чистоту, а разом з тим про своє здоров’я та здоров’я наших дітей та онуків.

 

З Повагою

Селищний голова                                 Олександр Безпечний