Про ремонти в дитячих навчальних закладах селища!

Відповідно  розпоряджень   Олександрівського селищного голови Олександра  Безпечного  №83  від  18  липня 2017 року «Про тимчасове закриття ДНЗ №3 на період ремонту» та № 90 від 31 липня 2017 року  «Про тимчасове закриття ДНЗ №6 на період косметичного ремонту»   в ДНЗ №3   ремонтні роботи проводилися  в період з 24  липня по 7 серпня силами працівників дитячого закладу та батьків.

Кошти на придбання необхідних матеріалів для проведення ремонту згідно поданої заяви завідуючої   були виділені з місцевого бюджету селищної ради.

Селищний голова особисто разом із завідуючою ДНЗ  №3   Кубряченко Л.П. та завгоспом Шмарко В.В. провів прийом виконаних робіт по всім шести групам, подякував працівникам  та всім хто приймав   участь  у проведенні якісного ремонту та зробив деякі зауваження.  На даний час садочок працює у звичайному режимі.

Напередодні початку проведення ремонту селищний голова відвідав дитячий навчальний заклад №6 ,  побував у кожній із груп, поспілкувався з  вихователями , завгоспом Вовнянко В.М. та в.о. завідуючої Дудниковою В.С. , та взяв до уваги слушні пропозиції, щодо проблемних питань з проведення ремонту. Одним із таких було питання  ремонту підлоги на  шести ігрових майданчиках-навісах (для кожної групи своя) , загальною площею 180 метрів кв.  Адже існуюча  підлога була  побудована ще тоді, коли будувався садочок і  з роками стала непридатною для експлуатації.  На сьогодні це питання майже  вирішене .

З 7 серпня розпочато ремонтні роботи в ДНЗ 6. На даний час батьки працюють на влаштуванні нової підлоги на майданчику,  де будуть бавитися їхні діти. А дошки на ремонт майданчиків виділила небайдужа людина, підприємець Сергій Васильович Омельченко,  за що йому велика подяка від селищного голови та батьків , вихованців садочка.

Кошти на будівельні матеріали для ремонту  та на придбання необхідних речей для того , щоб дітки відчували себе комфортно та затишно у садочку виділила селищна рада зі свого бюджету на  загальну суму 120 тис.грн.

 

Селищний голова                                                                                                                             Олександр Безпечний