Про робочу поїздку селищного голови до об’єднаної територіальної громади (ОТГ) м. Мала Виска.

За ініціативи Кіровоградського регіонального відділення асоціації міст України в рамках програми «Маршрути успіху»  проекту «Пульс  – Зміни заради майбутнього»,  1 серпня 2018 року була здійснена робоча поїздка до об’єднаної територіальної громади (ОТГ) м. Мала Виска. Ціль  робочої поїздки    – це перейняття досвіду роботи об’єднаної територіальної громади та проведення семінару на тему «Практичні аспекти реалізації законодавства у сфері надання адміністративних послуг в умовах децентралізації»

У роботі приймали участь :  виконавчий директор Кіровоградського регіонального відділення асоціації міст  України Валентина Григорівна  Ілюшкіна,  міські,  селищні голови та голови ОТГ, що входять до складу Асоціації, а також голова Маловисківської ОТГ Юрій Леонідович Гульдас  та працівники апарату.

У роботі наради приймав участь  наш селищний голова Олександр Безпечний.

Голова Маловисківської ОТГ Юрій Гульдас та секретар ради ознайомили присутніх з роботою ОТГ та успіхами у розвитку інфраструктури на об’єктах створеної громади. Була проведена екскурсія по місту та по селам ,що ввійшли до складу ОТГ.

  

Тепер новостворена ОТГ налічує у своєму складі одне місто , два селища та п’ять сіл з населенням 13607 осіб та з річним бюджетом 75 млн. грн.