Про роботу КЗ «ЦСССД» Олександрівської селищної ради

Комунальний заклад «Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді» Олександрівської селищної ради 8 вересня 2021 року  взяв участь у роботі «Клубу успішних жінок» на базі Олександрівської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості.

Виконуюча обов’язки директора КЗ «ЦСССД» Світлана БЕЗПЕЧНА запропонувала роботу патронатного вихователя, як нову форму працевлаштування, та проінформувала присутніх про вимоги до кандидатів у патронатні вихователі.

Фахівець із соціальної роботи  КЗ «ЦСССД» Руслана ТАРАСЕНКО ознайомила про соціальні послуги, які надаються комунальним закладом «ЦСССД» згідно державних стандартів.

Психолог Тетяна ВАВРЕНЮК розповіла про правила щасливої сім’ї. Також провела бесіду з присутніми щодо профілактики домашнього насильства.

По завершенню інформаційної частини присутні поставили спеціалістам питання, на які отримали вичерпні відповіді. Зустріч була проведена  у невимушеній обстановці, відбувалось жваве обговорення, мету зустрічі досягнено.

Комунальний заклад «ЦСССД»продовжує пошуки кандидатів у патронатні вихователі та запрошує до співпраці усі небайдужі родини, які готові поділитися сімейним теплом з дітьми, котрі мають ризик залишитися без батьківського піклування та потребують тимчасової підтримки. За додатковою інформацією звертайтеся до комунального закладу «Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді» Олександрівської селищної ради за адресою: вул. Незалежності України, 63  (податкова 3 поверх), контактний телефон: 3-24-93.