ПРО СТАН ГОТОВНОСТІ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ ДО НОВОГО НАВЧАЛЬНОГ РОКУ

Відповідно до розпорядження голови Кіровоградської обласної державної адміністрації від 03 серпня 2021 року №542-р «Про утворення обласної робочої групи з перевірки стану готовності закладів освіти області до роботи у 2021-2022 навчальному році, у тому числі з урахуванням заходів реформи шкільного харчування» створена комісія, до складу якої ввійшли представники: обласної державної адміністрації, департаменту освіти і науки обласної державної адміністрації, департаменту капітального будівництва та інвестиційної діяльності обласної державної адміністрації, Головного управління Держпродспоживслужби в області, управління ДСНС України в області.

12 серпня 2021 року члени обласної комісії відвідали заклади освіти Олександрівської територіальної громади щодо питань підготовки до нового навчального року. Групу очолив Володимир Таборанський, заступник директора департаменту – начальника управління професійно-технічної, фахової передвищої, вищої освіти та кадрового забезпечення департаменту освіти і науки обласної державної адміністрації.

Під час робочої зустрічі були відвідані такі заклади освіти: Олександрівська ЗШ І-ІІІ ступенів №1 КЗ «Олександрівське НВО №1», Олександрівський НВК та Підлісненська філія КЗ «Олександрівське НВО №2».

В робочій комісії взяли участь Олександр Безпечний, Олександрівський селищний голова та Сергій Тимко, начальник відділу освіти Олександрівської селищної ради.

Селищний голова проінформував членів робочої групи про стан підготовки до нового навчального року закладів освіти громади та перспективи проведення капітальних ремонтів. В ході зустрічі особливу увагу члени комісії звернули на організацію харчування та дотримання протипожежних заходів в закладах освіти. Під час робочої зустрічі були обговорені проблемні питання подальшого функціонування закладів освіти та шляхи їх вирішення.