Про засідання  комісії з розгляду питань надання матеріальної допомоги найбільш вразливим верствам населення Олександрівської селищної ради

16 червня 2022 року під головуванням голови комісії, заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександрівської селищної ради Василя Скляренка відбулося засідання   комісії з розгляду питань надання матеріальної допомоги найбільш вразливим верствам населення Олександрівскої селищної ради.

Відповідно до Програми «Оборона» Олександрівської селищної ради за рішенням комісії  надано одноразову допомогу на оплату ритуальних послуг 2 особам, що здійснили поховання загиблих у війні воїнів  Збройних сил України  на загальну суму 30,0 тис. грн.

За рішенням комісії надано матеріальну допомогу 5 особам на лікування на загальну суму 13,0 тис. грн., а також винесено пропозиції на розгляд чергової сесії селищної ради про надання матеріальної допомоги  9 особам, які мають стійкий розлад здоров’я та потребують дороговартісного лікування.