Продовжуємо освітлювати вулиці селища!!!

Ремонт доріг та освітлення вулиць селища є одним з приорітетних напрямків роботи Олександрівської селищної ради.

У 2017 році згідно розроблених проектів та плану соціально-економічного розвитку на 2017 рік, освітлено вул. Перемоги, Садова, Гоголя, частину вул. Шкільної.

08 листопада 2017 року до мережі вуличного освітлення приєднали частину вул. Шевченка, Горького, Набережна та пров. Шкільний, Горького, Кривий де встановлено 36 світлодіодних ліхтарів.

Будівельно-монтажні роботи виконували працівники Олександрівського РЕМ ПАТ «Кіровоградобленерго» згідно заключного договору. На виготовлення проектно-кошторисної документації, придбання 36-ти світлодіодних ліхтарів, будівельно-монтажних робіт та приєднання до електромережі витрачено бюджетних коштів в сумі 128,380тис. грн. шляхом               спів фінансування:

55 тис. грн. з державного бюджету за сприяння народного депутата Олеся Довгого та 73,380тис. грн. з бюджету Олександрівської селищної ради. Також Олександрівською селищною радою замовлено та знаходиться в стадії розробки два проекти на реконструкцію вуличного освітлення частини вулиць Шкільної, Волгоградської, Київської, Чкалова та провулків Жовтневий, Київський.

Після отримання проектно-кошторисної документації буде закуплено 50 ліхтарів та виконано будівельно-монтажні роботи за кошти бюджету селищної ради згідно цих проектів.