Проведена розширена нарада

Начальник відділу культури та туризму Олександрівської селищної ради Людмила ГУНЬКО,  10 червня 2021 року в комунальному закладі «Центр культури та дозвілля», провела розширену нараду відділу культури та туризму з працівниками закладів культури.

У ході наради було  обговорено ряд актуальних питань, основними з яких  це – підсумки роботи за І півріччя 2021 року галузі, благоустрій закладів культури та прилеглих до них територій. Також Людмила Іванівна ознайомила всіх присутніх з основними заходами, які заплановані на червень-липень та  акцентувала увагу на тому, щоб всі працівники закладів культури брали активну участь у заходах.

На нараді був присутній заступник селищного голови Василь СКЛЯРЕНКО, який в своєму виступі акцентував увагу на важливості спільної роботи працівників культури та громади, дав загальну оцінку діяльності закладів культури. Виступили Світлана Роздобудько провідний бібліотекар методичного відділу комунального закладу «Центральна бібліотека», Лілія Сирота в.о. директора КЗ «Центр культури та дозвілля» та творчі працівники культури.