При в’їзді  до Олександрівки висаджено алею   

За ініціативи селищного голови Олександра Безпечного, за підтримки відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та благоустрою Олександрівської селищної ради 1 травня 2023 року при в’їзді  в смт Олександрівка зі сторони Кропивницького (автомобільної дороги Н -14) закладена алея ялівцю колоновидного  в кількості 100 штук саджанців.

    Роботи виконані працівниками філії  Онуфріївського  лісового господарства ДП «Ліси України» під керівництвом інженера лісових культур Миколи Петренка відповідно до укладеного договору з відділом житлово- комунального господарства Олександрівської селищної ради за кошти  бюджету селищної ради,  передбачені на екологічні цілі.

   Роботи по плануванню території автогрейдером та навантажувачем  виконали  працівники ПП «Торосян».

   До роботи по підготовці ділянки до висадження рослин активно долучилися   відокремлений  підрозділ федерації панкратіону та грепплінгу в особі керівника підрозділу Василя Онищенка та членів політичного руху « Зе Молодіжка»: Заїченка Владислава, Булаха Руслана, Москвіна Олександра, Бурменка Ігора, Русіна Віктора  та Кулика Сергія.

  Відділом житлово- комунального господарства придбані та встановлені камери відеоспостереження для цілодобового захисту та збереження рослин.

     Велика подяка всім, хто прийняв участь у добрій справі.

   Разом ми сила!

   Слава Україні!