Привітали – Ювілярку!!!

21 лютого 2018 року відзначила свій поважний ювілей – 90 років від дня народження жителька селища Олександрівка Чорна Ніна Леонтіївна.

Цього дня з цією визначною подією ювілярку прийшли привітати селищний голова Олександр Безпечний, голова селищної ветеранської організації Олександра Геращенко та голова районної організації ветеранів України Микола Линник.

«Прийміть найщиріші привітання з ювілеєм. Бажаю Вам міцного здоровя, щастя, поваги від дітей, онуків та правнуків щоб ми разом святкували Ваш 100 – річний ювілей» – сказав у своєму привітанні селищний голова та вручив подарунок від селищної ради.

Найщиріші слова вітання прозвучали від голови селищної ветиранської організації Олександри Геращенко, яка вручила ювілярці подяку за сумлінну працю. Голова районної ветеранської організації Микола Линник вручив Ніні Леонтіївні грамоту від районної ветеранської організації та подарував букет квітів.

Ніна Леонтіївна запросила гостей на чай, та розповідала про цікаві події свого життя. «Дуже несподівано, але й надзвичайно приємно отримати привітання та подарунки від керівництва селища та ветеранської організації»- зазначила жінка.

У свої 90 років Ніна Леонтіївна почувається добре, має відмінну память та гарний зір (читає без окулярів) охоче розповідає про своє хоч і нелегке але таке насичене подіями життя.

Ніна Леонтіївна Чорна народилася 21 лютого 1928 року в селі Голикове Олександрівського району. В 1943 році батькв забрали на фронт, а в 1944 році загинула мати від руки місцевогог поліцая і маленька Ніна залишилась одна з двома маленькими братиком Колею якому було на той час лише 7 років та сестрою Галею, якій було 3 роки.

Як вони тоді вижили Ніна Леонтіївна і сама зараз неможе повірити, але тоді як вона каже всім було тяжко.

У 1948 році вийшла заміж за Олександра, який на той час прийшов з армії. Весілля ніякого не було бо він був круглою сиротою тож просто пішли до сільської ради тай розписались.

В 1949 році переїхали житии до Олександрівки. Ніна пішла працювати в місцевий колгосп на ферму доїти корів, а Олександр на завод. Потім працювала обліковцем на фермі, завідуючою дитячим садком, кассиром (звідки й пішла на заслужений відпочинок).

На даний час Ніна Леонтіївна має доньку, онуку та двох правнуків.