Привітання до дня журналіста

Від  імені депутатського корпусу Олександрівської селищної ради  та від себе особисто  прийміть щиросердні вітання і найщиріші побажання з нагоди професійного свята працівників засобів масової інформації – Дня журналіста.

Це свято тих, хто обрав нелегку та надзвичайно відповідальну справу – день за днем, занурюючись у бурхливий вирій подій, першими дізнаватися про найсвіжіші новини, оперативно знайомити з ними населення, створювати
об’єктивну картину нашого сьогодення.

Сучасне суспільство неможливо уявити нині без інформації та комунікаційних мереж. Тому сьогодні воно, як ніколи, потребує уважного, розважливого погляду на факти, а головне – їх неупередженого осмислення та професійного і чесного оприлюднення. Тож значення надзвичайно важливої місії, що її покладено на журналістів, – стояти на сторожі демократії і свободи слова – важко переоцінити, адже вона є однією із визначальних підвалин та невід’ємною складовою будівництва сучасної європейської української держави.

У день вашого професійного свята бажаємо вам вільного розвитку усіх українських медіа, нових цікавих тем, сміливих проектів та творчого натхнення у досягненні вищих висот на журналістській ниві. А самовіддане служіння обраній справі, щирість думок і щедрість душі хай винагороджується вдячністю і повагою наших співвітчизників, яким ви несете розраду й тепло, допомагаєте долати життєві труднощі, додаєте віри і впевненості у завтрашньому дні.

 З  повагою  селищний голова                                                          О. Безпечний