Привітання ювілярів

В Олександрівській селищній раді продовжено виконання цільової Програми «Турбота – ЮВІЛЯРИ» на 2024-2026 роки. А саме –  із бюджету нашої громади КУ «Олександрівський центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» надається одноразова матеріальна допомога у розмірі 200 грн. до ювілейного Дня народження. Однією із вимог є:

  1. Перебувати на обліку та бути отримувачем соціальних послуг в комунальній установі «Олександрівський центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Олександрівської селищної ради;
  2. Бути ювіляром, якому виповнилось 80, 85, 90, 95 та 100 років.

         15.04.2024 року проведено засідання комісії з питань виконання цільової Програми «Турбота – Ювіляри» за головуванням заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександрівської селищної ради  Василя Скляренка.  Даною комісією погоджено виділення коштів в сумі 1400.00 грн. для привітання ювілярів на квітень 2024 року.

      Шановні ювіляри! Щиро вітаємо Вас з  Днем народження. Бажаємо  миру, довгих  років життя, здоров’я, достатку і благополуччя. Нехай Вас оточує любов і турбота близьких, щоденна радість і добрі слова. Будьте щасливі!