Привітання селищного голови Олександра Безпечного з 400 -річчям з дня заснування селища Олександрівка

Шановні жителі Олександрівки та гості селища!

Щиро вітаю всіх з нашим ювілейним святом – з 400 -річчям з дня заснування селища Олександрівка!    Це особливий і хвилюючий  день, коли кожен з нас відчуває себе  частиною великої родини.   Це – свято єднання!

Саме в такі моменти ми по-особливому відчуваємо в своїх серцях любов і гідність за свою малу батьківщину, сповнюємося почуттям    єдиної родини!  

Це свято стало улюбленим  і шанованим всіма нами. Його святкує кожен, хто вважає наше маленьке селище своєю рідною домівкою: хто народився і виріс в Олександрівці , хто приїхав і  залишився  назавжди.

Адже Олександрівка – це як маленька держава, зі своїми традиціями, звичаями, побутом та культурою. У нас переплелися традиції та прижилися культурні цінності  різних народностей. 

Ми з вдячністю  згадуємо всіх, хто першим створював історію селища, розбудовував його і збагачував  традиції.

Усі досягнення, якими багаті, складаються з щоденної праці, знань і талантів наших мешканців. Разом ми єдина і велика сім’я, яка прагне створити зручні й комфортні умови для свого життя.

Дякую кожному з вас, шановні олександрівці, за всі добрі справи, наміри та починання, спрямовані на спільне майбутнє!

Нехай нас завжди об’єднує любов і небайдужість,  саме спільними зусиллями кожного дня, кожного року ми маємо творити заради наших дітей та з поваги до наших батьків!

Від усієї душі зичу селищу динамічного розвитку і процвітання!

Усім Вам бажаю міцного здоров’я, любові і  достатку, сімейного тепла і  щасливої долі, натхнення і творчого підходу до виконання будь-якої справи! 

Нехай у кожній домівці панують мир і спокій, щасливими зростають діти, збуваються всі заповітні мрії та сподівання! Серед  нас панують спільна злагода, взаємна повага та щира довіра.

Зі святом Вас,дорогі односельці!!!

З Днем народження, Олександрівко!!!
З повагою селищний голова
Олександр  Безпечний