ПРИВІТАННЯ СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ ОЛЕКСАНДРА БЕЗПЕЧНОГО З НАГОДИ ДНЯ СОБОРНОСТІ УКРАЇНИ

Шановні мешканці Олександрівської громади!

      22 січня   наш народ відзначає одне із найвеличніших свят – День Соборності України. Це свято щоразу нагадує нам про те, що всі ми одна держава, один народ,  що немає України Східної та України Західної.

      Надважливим завданням для кожного із нас є усвідомлення того, що успіх нашої міцної та демократичної держави залежить від спільних зусиль кожного із нас, тому ми повинні гідно виконувати свою почесну, покладену на нас долею місію – продовжувати героїчні досягнення наших предків, виправдати надії і сподівання, стати гідним прикладом для прийдешніх поколінь.

     Щиро бажаю всім і кожному відзначитися світлою справою, яка буде спрямована на зміцнення і розвиток, розквіт і добробут, на краще майбутнє для нашої держави.

     Всім міцного здоров’я, достатку і злагоди в родинах, сил та натхнення, миру, успіхів та наснаги для нових досягнень на благо рідної громади та України в цілому!

     Хай добрі помисли та виважені вчинки, любов до рідного краю будуть рушійною силою на шляху до спільної високої мети – розквіту та процвітання незалежної, вільної, демократичної соборної України і стануть запорукою добробуту  і щасливого життя українців.

    Зі святом!

З повагою селищний голова    
Олександр Безпечний