Робоча зустріч керівництва селищної ради з представниками Кіровоградської обласної ради.

30 серпня 2021 відбулася  робоча зустріч селищного  голови Олександра Безпечного із заступником голови  Кіровоградської обласної ради Вадимом Волкановим та депутатом Кіровоградської обласної ради Андрієм Тесленком  за участю першого заступника селищного голови  з питань діяльності виконавчих органів Олександрівської селищної ради Володимира Осипенка , заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Василя Скляренка, начальника відділу містобудування , архітектури, житлово- комунального господарства та благоустрою Ярослава Панченка.  

В ході зустрічі обговорювалися питання щодо проведення ремонтних робіт на водогінній мережі в с. Ясинове та с. Букварка.  Начальник відділу містобудування , архітектури, житлово –комунального господарства та благоустрою Ярослав Панченко у доповіді  зазначив, що в с. Ясинове завершуються роботи по ремонту водонапірної башти  і найближчим часом жителі села будуть забезпечені водою.  По  с. Букварка на  даний час закуплені та придбані всі комплектуючі матеріали та розпочаті роботи по монтажу лічильників води .

  Селищний голова Олександр Безпечний дав доручення начальнику відділу  містобудування,  архітектури, житлово-комунального господарства та благоустрою   Ярославу Панченку  активізувати роботи та посилити контроль за ходом монтажних робіт на водогоні в с. Букварка.

Зустріч відзначилась приємною подією.  Керівники привітали Ірину Марфулу за зайняте четверте місце на чемпіонаті Європи з важкої атлетики  у місті Цеханов, Польша.