Роботодавці Кіровоградщини потребують понад 30 бухгалтерів На Кіровоградщині відкрито 35 вакансій для бухгалтерів

За інформацією обласного центру зайнятості, на Кіровоградщині є потреба у професійних бухгалтерах.

Роботодавці області потребують 35 працівників за професією «бухгалтер». Серед зазначених вакансій  12 посад головних бухгалтерів.

Своїм підлеглим роботодавці Кіровоградщини готові платити від 4723 грн до 11000 гривень. Розмір заробітної плати залежить від особливостей специфіки підприємства та вимог до кандидата на посаду (рівень освіти, досвід роботи, вміння працювати з програмами для бухгалтерського обліку).

Актуальними є вакансії для бухгалтерів у медичній, соціальній та військовій сферах, а також у сферах сільського господарства, освіти та логістики.

Що ж до розподілу за районами, то у Кропивницькому відкрито 19 вакансій,  6 вакансій у Олександрійському районі, по 2 вакансії у  Бобринецькому та Маловисківському районах та по 1 вакансії у Гайворонському, Долинському,  Компаніївському, Новгородківському, Олександрівському і Світловодському районах Кіровоградської області.

Якщо Вас зацікавили вказані вакансії, за більш детальною інформацією звертайтеся до міськрайонних центрів зайнятості, районних та міськрайонних філій Кіровоградського обласного центру зайнятості.

 

Відділ інформаційної роботи Кіровоградського обласного центру зайнятості