Серпневий педагогічний форум -2021

28 серпня 2021 року в актовій залі відділу освіти Олександрівської селищної ради відбувся серпневий педагогічний форум.

Це традиційна серпнева зустріч, яка покладає початок роботи педагогічної родини в умовах викликів сьогодення.

В роботі педагогічного форуму взяли участь представники влади нашої громади: Олександрівський селищний голова Олександр Безпечний та заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Олександрівської селищної ради Василь Скляренко, які привітали освітян з початком нового навчального року, подякували за роботу та запевнили, що завжди підтримуватимуть освітянську галузь.

Начальник відділу освіти Олександрівської селищної ради Сергій Тимко привітав присутніх із святом, проаналізував діяльність освітньої галузі за минулий рік та окреслив перспективи роботи в 2021-2022 навчальному році. Сергій Миколайович зазначив, тільки спільними зусиллями влади, відділу освіти, закладів освіти можна добитись гарних результатів та належного рівня розвитку освіти в громаді.

З вітальним словом до педагогічної спільноти громади звернулися Михайло Орлик та Лідія Томеєва, які присвятили все своє життя педагогічній ниві, а зараз знаходяться на заслуженому відпочинку.

Теплі слова привітання прозвучали від випускниці Анни Ярової та переможця конкурсу «Шанс-2021» серед молодих вчителів Анни Хоменко.

Після офіційної частини форуму розпочалась панельна дискусія, в ході якої обговорювалися наступні питання:

  •  «Трансформація освіти – створення простору особистого зростання» (експерти Іван Ващенко, головний спеціаліст відділу освіти Олександрівської селищної ради, Марія Тищенко, консультант КУП «Олександрівський центр професійного розвитку педагогічних працівників», Жанна Скрипник, директор КЗПО «Олександрівський центр дитячої та юнацької творчості»);
  •  «Реформа  шкільного харчування – одне із пріоритетних завдань освітньої галузі» (експерт Людмила Литвин, директор КЗ «Олександрівське навчально-виховне об′єднання №1»);
  •  «Організація освітнього процесу та створення сприятливих умов для дітей з особливими потребами» (експерт Світлана Пахомова, директор КУ«Олександрівський інклюзивно-ресурсний центр»).

Напередодні свята Дня Знань вітаємо  усіх з початком навчального року. Бажаємо міцного здоров′я, віри в себе й натхнення. Нехай у вас і ваших дітей в житті завжди буде місце для знання, добра, які завжди допомагають справлятися з новими викликами сучасного життя. А новий навчальний рік принесе гарний настрій у кожен освітній заклад, кожну родину та кожне серце. Зичимо кожному терпіння, натхнення та оптимізму!