Щорічний концерт дитячих творчих колективів КЗПО «Олександрівський ЦДЮТ» «Шлях до перемоги»

5 травня талановиті вихованці КЗПО «Олександрівський ЦДЮТ» об’єдналися в щорічному творчому концерті «Шлях до перемоги!». Захід розпочався із хвилини мовчання у знак вшанування пам’яті усіх Захисників і Захисниць України, які загинули у російсько-українській війні, а також цивільних і дітей, які стали жертвами безжалісного ворога.

Війна змінила наших дітей, змінила їхні погляди на життя, заставила мислити по іншому. Вони вже з малечку стають патріотами своєї країни і разом з дорослими намагаються наближати Перемогу тут, в тилу. Пісні, мелодії, все, що від душі та істинно рідне серцю українця , проймали до сліз усіх слухачів, об’єднуючи вірою, що ми особлива сильна нація, йдемо вірною дорогою до Перемоги під Єдиним мирним небом!

На концерт завітали Олександрівський селищний голова – Олександр Безпечний, перший заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради – Володимир Осипенко, начальник відділу освіти Олександрівської селищної ради – Сергій Тимко, помічник – консультант народного депутата України Олеся Довгого – Катерина Бондаренко.

Наші кроки, наша згуртованість наближають таку жадану Перемогу!

Учасники концерту отримали солодощі від народного депутата України – Олеся Довгого.