Щиро вітаю Вас з Покровою Пресвятої Богородиці, Днем Українського козацтва та Днем захисника України.

Щироі вітаю вас з Покровою Пресвятої Богородиц, Днем українського козацтва.
Ці свята нерозривно пов’язані між собою, адже Божа матір завжди була покровителькою козаків та воїнів-повстанців. З вірою та надією до неї молитовно зверталися борці за суверенність української держави, покладаючись на її материнське заступництво та непереможну опіку.
І сьогодні ми звертаємось за допомогою до високої покровительки українства, просячи про мир, добро і суспільну злагоду на батьківській землі, про гідне щасливе майбутнє рідного народу. Аби на людей зійшла благодать, а душі наповнилися любов’ю, щирістю і всепрощенням.
У цей святковий день сердечно бажаю вам щастя, радості, добра, наснаги та невичерпної енергії.
Нехай у всьому вам допомагає високе покровительство Пресвятої Богородиці.

Також 14 жовтня відзначають — Днем захисника України! Це — свято спадкоємності героїчних традицій нашого народу, сили духу і мужності, відданості своїй державі і гордості за її ратну славу. Від усієї душі бажаю Вам доброго здоров’я на довгі роки, успіхів у праці, щастя, благополуччя!

Тож Олександрівська селищна рада запрошує Вас відвідати свято «День козацької слави» до дня захисника України, яке розпочнеця о 11.00 годині 14 жовтня в с. Бірки. На святі Вас чекають розваги, пісні та танці, різноманітні національні страви та напої.

 

З Повагою,

Селищний голова                               Олександр Безпечний