Сьогодні, 14 грудня  –день, коли вся Україна віддає шану подвигу ліквідаторів  аварії на Чорнобильській АЕС

Сьогодні, 14 грудня  –день, коли вся Україна віддає шану подвигу ліквідаторів  аварії на Чорнобильській АЕС, які ціною власного здоров’я,  а в багатьох випадках –  і життя,  зуміли подолати найбільшу техногенну катастрофу в історії людства.

На жаль,  цього року через абсолютно варварські та бездумні дії країни- терориста весь світ, і в першу чергу Україна,  знову стикається з суттєвими техногенними  ризиками. Те, що робили рашисти  під час вторгнення в Чорнобильській зоні межує з абсурдом.  Так само, як постійні провокації  на Запорізькій АЕС,  що перебуває на окупованій території. Якщо світ зробив  урок з Чорнобильської катастрофи,  то має об’єднатися  навколо вирішення цих проблем,  аби не допустити непоправних наслідків уже в XXI столітті.

Не кажучи вже про те, що чи не щодня росія намагається поставити наш народ в умови іншої техногенної катастрофи  – енергетичної.  На жаль, це реальність, в якій ми повинні жити. І, щоб в ній не жили наші діти, наступні покоління українців – обов’язково мусимо перемогти! Якщо героїчний український народ  здолав чорнобильське лихо , яке, знову ж таки, стало катастрофою  саме через дії москви, то обов’язково здолає і навалу цієї орди на українську землю!

Низький уклін усім героям- ліквідаторам , і вічна пам’ять  тим, кого вже немає з нами…