В ОЛЕКСАНДРІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ПРОДОВЖУЮТЬ ДОПОМАГАТИ ВНУТРІШНЬО ПЕРЕМІЩЕНИМ ОСОБАМ

 У зв’язку з ситуацією, яка склалася в Україні, велика кількість осіб вимушені були покинути свої домівки та знайшли прихисток у Олександрівській громаді.  В цей скрутний час актуальним залишається питання забезпечення внутрішньо переміщених осіб гуманітарною допомогою.

 Селищний голова Олександр Безпечний, заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Василь  Скляренко , помічник консультант народного депутата України Олеся Довгого  Катерина Бондаренко , староста села Бовтишка Тетяна Мілютіна та староста села Михайлівка Євгеній Футорнюк відвідали багатодітні родини та родини з дітьми. За сприяння  Кіровоградської  обласної  організації товариства Червоного хреста України родинам вручили продуктові набори, дитяче харчування, засоби гігієни,  постіль, рушники  та інші корисні речі.

Кожного разу серце крається, слухаючи історії людей, що тікали від війни. І кожна така історія все більше сповнює нестримним бажанням перемоги. Олександрівська селищна рада  й надалі буде продовжувати підтримувати внутрішньо переміщених осіб та їх родини і допомагати у вирішенні складних життєвих питань.