В Олександрівській громаді відзначили День Пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

 Президент України Володимир Зеленський підписав указ про відзначення 29 серпня Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Про це Глава держави повідомив під час урочистих заходів до Дня Незалежності України.

   29 серпня 2022 року  селищний голова Олександр Безпечний  під час проведення заходу, звертаючись до присутніх, зазначив,  що відважні українські воїни стали символом гідності, кожен з них вчинив подвиг, повставши проти насилля та несправедливості, віддавши життя за нову, відроджену Україну, саме їхні подвиги надихають сотні тисяч українців на боротьбу з російською агресією. Ми всі у вічному боргу перед матерями й батьками за те, що вони виростили мужніх і сміливих патріотів. Згадаймо кожного, хто віддав своє життя за Україну, хто сьогодні боронить нашу державу.

   Присутні вшанували пам’ять захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України хвилиною мовчання та покладанням квітів до Алеї Пам’яті загиблим воїнам – захисникам та пам’ятника Героям російсько –української війни.