В ОЛЕКСАНДРІВСЬКІЙ  ГРОМАДІ ФОРМУЮТЬ РЕЗЕРВНИЙ ЗАПАС

28 березня 2022 року  відбулася зустріч представників органів місцевого самоврядування та сільськогосподарськими підприємствами, фермерами  та одноосібниками громади по питаннях проведення комплексу весняно – польових робіт у 2022 році, про вилучення техніки на потреби оборони та по питанню формування резервного фонду забезпечення продуктами харчування для потреб Олександрівської громади в період воєнного стану.

Під час зустрічі селищний голова Олександр Безпечний  звернувся до сільськогосподарських виробників та фермерських господарств , щодо необхідності їх участі у формуванні запасу  соціально – значущих продуктів харчування для потреб громади.

За підсумками зустрічі було прийнято рішення, що кожен аграрій громади виділить для формування резерву продовольчого запасу  необхідну кількість продукції. Селищний голова Олександр Безпечний закликав аграріїв провести комплекс весняно – польових робіт та посівної компанії в оптимальні терміни. Обговорили питання  щодо забезпеченості паливно –мастильними матеріалами , засобами захисту рослин, посівними матеріалами , запасними частинами  для проведення весняно- польових робіт.