ВІДБУЛАСЯ НАРАДА З КЕРІВНИКАМИ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ ТА ФЕРМЕРСЬКИХ ПІДПРИЄМСТВ

5 липня 2022 року  Олександрівський селищний голова Олександр Безпечний

за участю  заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Василя Скляренка провели робочу зустріч з керівниками сільськогосподарських та фермерських господарств, які здійснюють свою діяльність на території Олександрівської селищної ради.

Особливу увагу керівниками Олександрівської селищної ради  акцентовано на низці актуальних питань сільськогосподарського напрямку щодо проведення жнивної кампанії 2022 року,  працевлаштування та перспективи створення робочих місць для внутрішньо переміщених осіб.

Основне завдання зараз — виконувати всі польові роботи у строк. Адже кожен фермер повинен відчувати відповідальність за продовольчу безпеку країни.

Олександр Безпечний   запросив аграріїв до тісної співпраці та конструктивного діалогу на перспективу розвитку сільськогосподарської галузі  Олександрівської громади. Також подякував за розуміння та підтримку у цей нелегкий для країни час.

Війна об’єднала народ України. Кожен своєю працею та допомогою наближає нас на крок до перемоги! Разом ми сильні! Україна переможе!