Створювали ліс разом

9 квітня 2021 року в рамках акції   “Створюємо  ліси  разом” та екологічного  проекту “Озеленення  планети” в кварталі 61 виділ  1.1  Червоно-Нерубаївського лісництва ДП “Олександрівський лісгосп”  відбувся захід з висадження  садженців  дуба  звичайного на площі  майже  один  гектар,  на якій висаджено  3300 штук садженців.

На запрошення  директора ДП “Олександрівський   лісгосп” Івана  Гапича в акції  прийняли  участь  Олександрівський  селищний  голова  Олександр  Безпечний та  перший  заступник селищного голови з питань  діяльності  виконавчих  органів Олександрівської  селищної ради  Володимир  Осипенко.

Активну  участь  в посадці  молодого  лісу прийняли   працівники  ДП “Олександрівський  лісгосп”  разом із  керівником Іваном  Гапичем  та учні  Підлісненської школи – члени шкільного  лісництва.

По закінченню запланованого заходу керівництво ДП «Олександрівськй лісгосп» вручило членам Підлісненського шкільного лісництва, активним учасникам заходу грамоти, солодощі та саджанці вічнозелених насаджень для посадки на території шкільного лісництва в с.Підлісне.

Всі учасники заходу отримали задоволення від участі в акції та вважають, що зробили добру справу.