Свято до дня захисту дітей “подорож до країни дитинства”

Хай небо буде чистим без хмаринок
Хай сонечко лоскоче до нестями!
Нехай здоровими зростають діти
І хай щасливі будуть мами !
Ми бажаєм нині вам багато
З Днем захисту дітей
Із вашим святом!!!

 Щороку традиційно в перший  день літа  відзначається Міжнародний  День захисту дітей — прекрасне свято  радості та одвічної надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб  росли здоровими та радісними, прославляли  свої  родини  і рідний край.

1 червня 2021 року  в сесійній  залі  Олександрівської  селищної ради відбулися урочистості до Дня захисту  дітей  “Подорож  до країни  дитинства”.

Участь в святі взяли: селищний голова  Олександр Безпечний , заступник  селищного толови Василь Скляренко,  помічник- консультант народного депутата Олеся Довгого  Катерина  Бондаренко  та обдаровані діти територіальної громади.

З привітальними словами  та найкращими побажаннями до дітей  та гостей свята звернувся  селищний  голова  Олександр  Безпечний.

– Дорогі діти! Ви – майбутнє нашої держави, яке формується у сьогоденні.  Тож  наполегливо  оволодівайте знаннями, творчо мисліть, розвивайте  свої здібності, щоб стати гідними громадянами України.

Бажаю вам бути здоровими, завжди усміхненими та впевнено дивитися у майбутнє , адже саме від Вас  залежить  яким воно буде.

У малечі не повинно бути нещасливого дитинства, і за це маємо відповідати ми, дорослі, тому турбота про дітей, захист  їхніх прав повинен стати одним з найголовніших наших обов’язків.

Закликаємо усіх сьогодні й кожного  наступного дня  зігрівати теплом і любов’ю  кожне дитяче серце, об’єднувати зусилля заради майбутнього, і тоді маленькі  громадяни  виростуть достойними людьми і неодмінно стануть  гордістю  України.

У цей святковий день селищний голова  Олександр  Безпечний вручив сертифікати на  отримання стипендій обдарованим  дітям, які протягом року   вибороли  призові  місця на обласних та  Всеукраїнських фестивалях , конкурсах, олімпіадах.  Побажав  їм  наснаги та нових здобутків у наступному навчальному році.

Катерина  Бондаренко привітала дітей та вручила солодощі від народного депутата  Олеся Довгого.  

По закінченню свята на площі відбувся святковий  флешмоб за участю дітей.