Свято першого дзвінка

Традиційний першовересень цьогоріч був зовсім не таким, як завжди. Війна перекреслила плани, надії, сподівання усіх українців.

Школи сім довгих місяців чекали того часу, коли їх подвір’я наповняться шкільним галасом і дитячим сміхом. Свята першого дзвінка, як завжди , чекали всі 1 вересня, проте воно прийшло до учнів, вчителів та батьків аж через декілька днів.

 5 вересня шкільні подвір’я КЗ “Олександрівський ліцей №1” та КЗ «Олександрівський ліцей №2» були урочистим, як ніколи. Всі так поспішали на свято, але… сигнал “Тривога” спонукав усіх перед його початком спуститись до укриття. Та на загальний настрій це аж ніяк не вплинуло. Через годину вже вся шкільна родина стояла на подвір’ї.

 Під звуки Гімну в небо гордо піднімався наш жовто-блакитний стяг, а всі присутні з особливим трепетом співали слова Гімну.

 Почесним гостем свята в КЗ «Олександрівський ліцей №1»  став Олександрівський  селищний голова Олександр Безпечний, який тепло привітав 58 першокласників та 51 одинадцятикласника, а також усіх учнів, батьків, вчителів, які були присутні на святі. Заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Василь Скляренко завітав у КЗ «Олександрівський ліцей №2» де урочисто привітав дітей,  батьків та вчителів.

 Вся атмосфера була пройнята неймовірним щемом, патріотизмом, любов’ю до України та вірою в беззаперечну перемогу Збройних сил України та нашого народу над ворогом.