Церемонія підписання угоди про співпрацю та вручення документів про позашкільну освіту.

Сімнадцятого червня в сесійній залі Олександрівської селищної ради зібралась спільнота  активних , енергійних, креативних хлопців і дівчат – тих, хто здатний думати, вирішувати, творити, вести за собою і робити все можливе для блага нашої Батьківщини. Це – депутати Олександрівського парламенту дітей та випускники центру дитячої та юнацької творчості.

В урочистій атмосфері відбулася церемонія підписання угоди про співпрацю між – Олександрівською селищною радою Кропивницького району Кіровоградської області  в особі голови Безпечного Олександра Івановича, сектору поліцейської діяльності (смт. Олександрівка) Кропивницького районного Управління поліції Головного Управління Національної поліції в Кіровоградській області в особі майора поліції Собка Бориса Михайловича та Олександрівського парламенту дітей Олександрівського центру дитячої та юнацької творчості в особі голови Парламенту дітей  Ярової Анни Петрівни.

 Випускник позашкілля – це звучить гордо! Це звання, як і набуті знання і навички, надихають  впродовж життя! Це почесне звання випускники отримали  з рук своїх педагогів: Світлани Миколаївни Соколовської , Любові Іванівни Халецької, Надії Анатоліївни Ткаленко, Олени Володимирівни Фесун, Жанни Володимирівни Скрипник, Станіслава Сергійовича Бірця, Інни Вікторівни Товкун, Людмили Андріївни Згарської.

  З вітальним словом до випускників звернулись: директор КЗПО «Олександрівський ЦДЮТ» Жанна Володимирівна  Скрипник, Олександрівський селищний голова Безпечний Олександр Іванович, головний спеціаліст відділу освіти Олександрівської селищної ради Ващенко Іван Васильович.

Щороку, у червні, десятки випускників  КЗПО «Олександрівський ЦДЮТ» отримують свідоцтва про позашкільну освіту. Кожен випуск – це сузір’я талановитих та творчих, успішних та впевнених у собі, відповідальних за свій ЦДЮТ, селище, країну громадян! Цього року започаткувано вручення документів про  позашкільну освіту освітув сесійній залі Олександрівської селищної ради.          Випуск кожного року неповторний та особливий, а кожен випускник залишає пам’ять про себе в історії закладу, а у своєму серці – пам’ять про КЗПО «Олександрівський ЦДЮТ»!