У БОВТИШЦІ ВІДСВЯТКУВАЛИ ДЕНЬ СЕЛА

13 жовтня жителі  Бовтишки  святкували День села. На свято завітали Олександрівський селищний голова Олександр Безпечний,заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Олександрівської селищної ради Василь  Скляренко, які привітали жителів села зі святом та вручили грамоти. Також  з вітальним словом до жителів села звернулась помічник-консультант народного депутата України Олеся Довгого Катерина

 Бондаренко. Вона вручила подарунки найменшому  та найстаршому жителям села, матерям воїнів АТО, народному самодіяльному фолькльорному ансамблю «Вербиченька», який в цьому році відсвяткував 30-річний ювілей звання народного. Поздоровила всіх староста с.Бовтишка Тетяна Іванівна Мілютіна, яка висловила подяку народному депутату України Олесю Довгому за придбання дитячого майданчика, який тепер є окрасою села, вручила подяки та подарунки. 

   На сцені виступали аматори Веселівського будинку культури та бовтиська «Вербиченька». Веселим вогником запалили жителів села учасники народного ансамблю циганської пісні «Ягорі» під керівництвом Світлани Огнєвої. Всіх присутніх пригощали смачною кашею, бовтиською рибою та варениками. Спонсорами свята були: директор ПРАТ 2-ге ім..Петровського, депутат Олександрівської селищної ради В’ячеслав Миколайович Куценко та одноосібники села. Незважаючи на дощ свято вдалось на славу!