У Красносілці відсвяткували День села

День села Красносілка  – це спільне свято, свято тих, хто тут народився і виріс, хто приїхав колись, щоб залишитися назавжди у селі з особливим колоритом, традиціями й українською історією. Аби зберегти славні звичаї та традиції, примножити здобутки рідного села на радість дітям та внукам за доброю традицією суботнього  дня 16 жовтня 2021 року  громада села відсвяткувала День села Красносілка.

    Урочиста частина розпочалася о15-00. Із святом жителів привітав керуючий справами виконавчого комітету Олександрівської селищної ради Сергій Антіпов, який побажав усім присутнім міцного здоров’я, добробуту, благополуччя та мирного неба над головою. Також під час урочистої частини нагородив грамотами Олександрівської селищної ради жителів села  Красносілка.

    З вітальними словами до жителів села звернулася помічник- консультант народного депутата України Олеся Довгого  Катерина Бондаренко та вручила подарункові набори від народного депутата України Олеся Довгого учасникам бойових дій та господиням, які підготували  «святкові столи достатку» .

На святковий концерт завітали не лише односельці, а й гості з довколишніх сіл.  Олександрівський селищний голова Олександр Безпечний , який завітав на свято,  привітав жителів Красносілки зі святом, побажав їм міцного здоров’я, достатку в родинах, мирного неба, успіхів у всіх справах, та висловив щирі сподівання, що разом будемо  розбудовувати громаду, щоб життя в ній було комфортним. 

    Щирі слова привітань з Днем села Красносілка  та побажання його  розквіту   лунали цього дня від старости Сергія Капкана.

   Святковий настрій дарували учасники художньої самодіяльності Красносільського та Михайлівського сільського будинку культури.

Святкову атмосферу доповнили виступи дитячої естрадно- циркової студії «Едельвейс», які дарували гостям незабутні емоції та враження.

   Також, гості мали можливість зробити фотографії на пам’ять біля святкової фотозони , яка була родзинкою та окрасою свята.

  Гостей пригощали смачною козацькою кашею,  справжнім українським  капусняком, варениками, голубцями та іншими смачними та поживними  стравами.

  На завершення були танці! На народні гуляння зібралися чи не всі жителі громади – від малого до великого. Веселі музики розважали публіку запальною музикою та не давали всидіти на місці  жодному з гостей свята.

  Село –це велика родина,  де кожен робить свій вклад у розвиток рідного краю. Це свято дало можливість відчути себе частиною  великої  родини.  Отож хочеться побажати жителям села Красносілки надалі такої згуртованості , яку вони проявили під час святкування Дня села. Також, хочемо висловити слова вдячності усім учасникам святкового дійства, організаторам свята і, звичайно старості села Красносілка  Сергію Капкану , за сприяння та ініціативою якого і був проведений даний захід.