У закладах освіти Олександрівської громади відзначили День єднання

Лютий рясніє визначними датами державного значення. Серед них – День Єднання. Мета цього свята – показати єдність українського народу на тлі військової агресії..

Кожен заклад освіти громади провів цей день святково та патріотично. Організовані ранкові лінійки з виконанням Гімну України та піднімання Державного  Прапора, проведені онлайн – уроки та виховні години з відповідної тематики, майстер-класи з виготовлення оберегів та символів України.

Учні із задоволенням приєднались до проведення флешмобів «Долоньки миру»,  «День єднання України», створювали  відео-колажі, презентації, плакати. У бібліотеках  організовано книжкові виставки. День пройшов цікаво і з користю для кожного.

Педагоги намагалися донести  до кожної дитини сутність та важливість національної єдності для кожного з нас та всієї України, для здобуття Перемоги та встановлення Миру на нашій українській землі.

      Єдність українського народу – це наша спільна сила, яка допомагає протистояти агресії Росії. Вона має залишитись міцним ланцюгом, який захищає та оберігає всіх нас і Україну не тільки в цей день, а й на віки. Тільки разом ми сильні, бо наша сила – у єдності.

Разом спільними зусиллями – до Перемоги!